Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA 20012862 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

s**********@g******** 28-10-2024
Geschreven voor: ETNA 20012862

functioneel en praktisch ingedeelde koelvriescombinatie en zeer goedkoop voor een energieklasse A. ziet er mooi uit en ook fijn dat deze relatief niet te diep is maar wel veel inhoud heeft.

Frank 09-10-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille koelkast; valt niet tegen

7,0
Deze koelkast is minder diep dan wat de concurrentie te bieden heeft. Dat past beter in onze keuken.
En hij heeft een A-label voor zuinigheid, hoewel er veel open planken in zitten, zonder binnendeur of la.
Bovendien is hij minder duur, €850, dan andere merken met een A-label.
Uiterlijk, met een RVS-voorkant, is ook ok.
Ik heb niet de illusie dat hij in Nederland is gemaakt, ook al staat er Etna op.
Hopelijk blijkt de kwaliteit in orde te zijn. De drukknoppen voor de temperatuur-regeling maken geen degelijke indruk. Had er achteraf gezien toch graag een app bij gehad, voor het geval die drukknopjes het laten afweten.

Pluspunten

• zuinig
  • mooi RVS
  • niet te diep
  • waar voor je geld
  • automatische ijsverwijdering

Minpunten

• druktoetsen kunnen niet lang meegaan
  • maar 2 laden in koelgedeelte. Niet efficiënt

Goed
Voldoende

Wendy 07-10-2024
  • Product afgelopen week in bezit

Prachtig

Geschreven voor: ETNA 20012862

Wat is deze koelkast stil! Hij heeft een mooie RVS deur met een display, erg handig! Heel veel ruimte in zowel koel als vriesgedeelte. Top!

Pluspunten

• stil
  • zuinig

Minpunten

• zijkanten hebben ander materiaal als de deur zelf

Goed

p*********@m***** 01-10-2024
  • Product paar weken in bezit

Super mooie koel/vriescombinatie

Geschreven voor: ETNA 20012862

Het is een fantastische koelkast, ziet er geweldig uit en heeft veel binnenruimte en veel bedieningsgemak.
Energie A label staat ons erg aan...

Pluspunten

• Moderne uitstraling
  • Energielabel A